Ebios Fire

Ebios Fire maakt deel uit van het merk Spartherm, opgericht in 1986 in Duitsland. Ze zijn er trots op bekend te staan om hun expertise en om hun nauwe samenwerking met verschillende ontwerpers en interieurarchitecten met wie ze hun passie voor biohaarden delen.

Ebios Fire is toegewijd aan topkwaliteit en veiligheidsvoorzieningen en voldoet aan de voorwaarden om op internationale schaal exclusieve rookvrije biohaarden te creëren.

Alle handmatige bio-ethanol haarden van Ebios Fire maken gebruik van een technologie die Ebios Wick Burner heeft genoemd. Deze technologie betekent dat er geen direct contact is tussen vuur en bio-ethanol, wat zorgt voor een veilige verbranding, bijtanken en ontsteking van de biohaard.

Alle biohaarden van Ebios Fire zijn ook goedgekeurd volgens het Duitse veiligheidskeurmerk TÜV.

Bekijk hier onze andere merken.


Producten - Alle bio-ethanol haarden van Ebios Fire

Er zijn helaas geen producten in deze categorie


Ontwerp voor elke gelegenheid

Ebios Fire levert al hun modellen met de hoogste kwaliteit, wat vooral duidelijk is in hun prachtige en ongecompliceerde ontwerpen die een punt van contrast toevoegen in elk interieur. Vandaag de dag vormen biohaarden het decor van luxueuze hotels, restaurants, privéwoningen en zelfs spa's.

Design Collection®

Ebios Fire heeft de Design Collection lijn ontwikkeld om je huis te verbeteren met een bio-ethanol haard als middelpunt. De kant-en-klare biohaard is eenvoudig en binnen enkele minuten te installeren. Je hebt geen elektrische aansluiting, uitgebreide bouwwerkzaamheden, rook of schoorsteen nodig en je kunt hem gemakkelijk opnemen in je interieur.

Of je nieuwe biohaard uit het uitgebreide assortiment nu aan de muur wordt bevestigd of vrijstaand is, je kunt hem overal mee naartoe nemen. Of je nu denkt aan verhuizen of gewoon geïnteresseerd bent in het verplaatsen van je Ebios Fire bio-ethanol haard van de ene kamer naar de andere, of naar het terras tijdens die lange zomeravonden, het is mogelijk.

Architects Collection®

Ebios Fire heeft ook de Architects Collection lijn ontwikkeld, waarbij architecten hebben geprobeerd het opmerkelijke en eenvoudige in biohaarden te vangen en te behouden, waar de vlammen echt tot hun recht komen. Ideeën en dromen omzetten van een eenvoudige schets in een indrukwekkende realiteit is wat architecten doen. Zo krijg je een biohaard uit de Architects Collection die je gasten zal doen omkeren voor het indrukwekkende architecturale element. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus de enige limiet is jouw verbeelding.

Ruimte om te groeien

Sinds de oprichting van Ebios Fires in 1986 zijn ze zeer gerespecteerd in de industrie. Als familiebedrijf staat hun naam voor design en zijn hun waarden gebaseerd op hoge kwaliteit. Spartherm heeft meer dan 900 werknemers die allemaal trots zijn op het ontwikkelen en produceren van 60.000 verwarmingsproducten per jaar in twee fabrieken met 25.000m² productieruimte, uitgerust met state-of-the-art productiemachines en design. Het is deze passie, toewijding en ruimte voor expressie die hun team van ontwerpers en architecten in staat stelt om magische momenten van betoverende vlammen voor u te creëren.

Ebios Fires - Een wereld vol mogelijkheden

Ebios Fire staat bekend om zijn innovatieve en moderne aanpak bij het ontwikkelen van biohaarden. Ze bieden een overvloed aan opties in vrijstaande en aan de muur gemonteerde biohaarden - en als het gaat om ingebouwde biohaarden, passen ze zich graag aan het individu aan, zodat zelfs de meest veeleisende klant aan zijn verwachtingen voldoet op het gebied van veiligheid, kwaliteit en functionaliteit. Het is hun dagelijkse missie om iets speciaals voor jou te creëren!