Evonic Fires elektrische haard

Britse elektrische haarden van de hoogste kwaliteit en de meest geavanceerde technologie. Evonic Fires is een bekroonde fabrikant van elektrische haarden, gevestigd buiten Stratford-upon-Avon, die de meest intelligente elektrische haarden in de industrie produceert. De elektrische haarden zijn volledig ontwikkeld met een App en kunnen worden gedownload voor zowel Apple in de App store als Android in Google Play.

De elektrische haarden van Evonic Fires worden gekenmerkt door het feit dat ze vlambeelden produceren met behulp van een energiebesparende LED. Dit bekroonde LED-effect heet evoflame® en is in de meeste haarden geïntegreerd.

Een Evonic Fires elektrische haard wordt bediend door verschillende besturingssystemen. Ze worden bijvoorbeeld geleverd met een e-touch controller, dat is een tablet die wordt meegeleverd. U kunt met uw afstandsbediening of telefoon de vlam aanpassen, de warmte aan- en uitzetten en de temperatuur regelen. Het is zelfs mogelijk om het apparaat in te stellen met een 7-daagse timerfunctie.

Al onze andere merken vindt u hier.


Producten - Evonic Fires

Er zijn helaas geen producten in deze categorie


Evonic Fires E-serie

De E-serie is Evonic Fire's bekroonde hedendaagse assortiment van elektrische inbouwhaarden. Deze zijn uitgerust met de slimme en nieuwste LED-technologie. De producten zijn eenvoudig van ontwerp, waardoor de gebruiker vrijheid kan creëren en individuele projectoplossingen kan ontwerpen. De haarden zijn elektrisch, wat betekent dat de architect, de binnenhuisarchitect of de eindgebruiker zelf geen beperkingen hebben wat betreft de implementatie in de woning. Ze kunnen in elke muur worden ingebouwd.

De afmetingen variëren van 50 tot 180 cm, en zijn beschikbaar als twee- of driezijdige inbouwhaarden van glas. Evonic Fires heeft vele oplossingen voor vrijwel elke behoefte.

Evonic Suites

De serie Evonic Fires Suites biedt een kant-en-klare collectie elektrische haarden aan in prachtige designs. Deze elektrische haarden worden geleverd als kant-en-klare constructies, om aan de muur te bevestigen of in een opening te plaatsen.

Evonic Insert

Deze inzetreeks is ontworpen om in een bestaande, tot elektrische haard om te bouwen, open haard te worden geplaatst. Het is ook mogelijk om na deze elektrische inzethaarden klassieke haardlijsten te plaatsen.

Evonic Stove

Deze reeks elektrische haarden van Evonic Fires heeft haarden in een meer klassieke stijl. Ze zijn geïnspireerd op de romantiek van traditionele houtkachels.