Global by DRU gashaard

Global Fires by DRU maakt, zoals de naam al doet vermoeden, deel uit van de gashaardengigant DRU Fires. Het is een erkende haardenfabrikant die hun toonaangevende technologie gebruikt om prachtige gashaarden te produceren. Het bedrijf heeft ervoor gekozen om hun knowhow en productietechnologie te gebruiken om een gashaard te produceren tegen een betaalbare prijs, waardoor deze toegankelijker wordt voor alle huishoudens.

Verschil tussen Global by DRU en DRU Fires

Slechts enkele modellen van het gamma Global by DRU Fires zijn beschikbaar met helder zichtglas, terwijl deze optie beschikbaar is voor alle DRU-producten. Bovendien is het controlesysteem, d.w.z. de technologie, anders dan bij DRU, aangezien Global Fires analoog is. Niveau-aanpassingen en veranderingen in het algemeen zijn te horen met "klikgeluiden", terwijl DRU gashaarden een digitaal display hebben.

Dru gashaarden zijn uitgerust met een easy release systeem op de voorlijst, wat het verwijderen van de voorlijst vergemakkelijkt. Global Fires worden bevestigd met een reeks schroeven aan de boven- en onderkant, waardoor installatie en onderhoud enkele minuten langer duren.

Kunt u leven met het feit dat de gasinstallateur een paar extra schroeven moet losdraaien om de voorlijst te verwijderen voor onderhoud, dat het systeem klik zegt in plaats van veranderingen op een display te dicteren, dat sommige modellen niet worden geleverd met helder kijkglas, en dat de prijs aanzienlijk lager is? Kies dan voor Global Fires boven DRU.

Bekijk hier onze andere merken.


Producten - Global Fires gashaarden

Er zijn helaas geen producten in deze categorie


Inleidende video tot Global by DRU

Slimme keuze voor Global Fires gashaard

Een Global Fires gashaard bevat alles wat een rationele haard of warmtebron moet bevatten. Als u een mooie en functionele gashaard nodig heeft die zowel warmte als gezelligheid kan creëren, dan is Global Fires een fantastische keuze. Zij hebben een uiterst aantrekkelijk ontwerp dat gemakkelijk in elk modern huis kan worden geïntegreerd. De basisfuncties van een gashaard zijn allemaal inbegrepen, zoals warmteregeling, afstandsbediening en flexibele integratie en installatie. Alleen als het gaat om Smartphone en tablet integratie of bijvoorbeeld specifieke en luxe opties schiet Global Fires tekort.

Global Fires is een voordelige oplossing met alle benodigde functionaliteiten.


Lijnverbrandingen

Global Fires linje brænder

De lijnbrander is de meest voorkomende in het assortiment van Global Fires. Zoals de naam al zegt, verschijnen de vlammen als één lange lijn. Een klassieke haard in een gashaard.

Globale Truflame brander

Global Truflame brænder

De Truflame brander is speciaal geproduceerd voor Global Fires en is te vergelijken met de dynamische brander van DRU. Het verschil is dat de vlammen alleen aan de voorkant zichtbaar zijn, terwijl de dynamische brander zowel voor als achter het hout vlammen heeft.

Vario zigzag brander

Zigzag braender fra Global

De Zigzag brander brengt uw gashaard tot leven doordat de vlammen zich in een zigzagpatroon verspreiden. Global Fires noemt de brander Vario, en hij is geïntegreerd in de Global 40 CF en Beau CF.