Gratis verzending vanaf € 50,00

Prijs wedstrijd

4,8 uit 5,0

Pricerunner-aankoopgarantie

Bio-ethanol Haarden

Vind hier één van 's werelds grootste aanbod milieuvriendelijke bio-ethanol haarden die geen schoorsteen of rookkanaal vereisen. Bio-ethanol haarden zijn een populair alternatief voor traditionele hout- en gashaarden.

Ze gebruiken bio-ethanol, een hernieuwbare en milieuvriendelijke brandstof gemaakt van bio-afval, om een propere vlam te creëren. Bio-ethanol haarden produceren geen rook, as of roet en hebben geen schoorsteen nodig, waardoor ze een propere en handigere optie zijn.

Lees meer.Biohaard

Bij Bioethanol-haard.be vindt u een grote selectie bio-ethanol haarden. Wij hebben de beste biohaarden geselecteerd van alle bekende haardenfabrikanten zoals Cocoon Fires, Planika, Xaralyn, Westbo of Sweden, Nordlys Denmark en nog veel meer.

Bio-ethanol haarden zijn haarden die bio-ethanol brandstof verbranden, dat is een alcohol geproduceerd uit organische materialen, zoals aardappelen, maïs en bieten. Het is daarom een milieuvriendelijk en duurzaam product.

Biohaarden zijn er in een grote verscheidenheid en u kunt ze vinden als vrijstaande haarden, tafelhaarden of wandhaarden. We hebben ook bio-ethanol haarden voor zowel binnen als buiten.

Bij verbranding stoot bio-ethanol alleen CO2, warmte en verdampt water uit. Daarom hebben bio-ethanol haarden geen schoorsteen of afzuigkap nodig en kunnen ze de ideale oplossing zijn als u niet de mogelijkheid of wens heeft om een schoorsteen of afzuigkap te laten installeren, maar toch de gezelligheid en warmte van het open vuur wilt die een biohaard biedt.

Een korte introductie over bio-ethanol haarden

Biohaard gidsen

Als u nieuw bent in de wereld van bio-ethanol haarden, neem dan een kijkje in onze Gids Sectie waar we een heleboel gidsen hebben verzameld die u laten zien wat een bio-ethanol haard is, hoe het werkt, en wat het verschil is tussen modellen en merken.

Misschien bent u onzeker over de veiligheid van het gebruik van een bio-ethanol haard? Dan kunt u in onze gidsen informatie en hulp vinden over hoe u een biohaard veilig kunt gebruiken. U kunt hier ook meer lezen over bio-ethanol veiligheidsaanbevelingen.

U zult waarschijnlijk antwoorden vinden op de meeste van uw vragen op onze gids pagina. Als u nog vragen heeft over onze producten en bio-ethanol haarden, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice.