Gratis verzending vanaf € 50,00

Prijs wedstrijd

4,8 uit 5,0

Pricerunner-aankoopgarantie

Napoleon Premium Fire

Creëer de perfecte atmosfeer thuis met de Napoleon Premium Fire elektrische haard. Geschikt voor elke type woning en elk type interieur. 

Napoleon brengt de gezelligheid van de haarden naar een nieuw level met hun elektrische haarden. Kies tussen verschillende modellen, allemaal met verschillende interessante opties, unieke ontwerpelementen en eenvoudige bediening.


Bekijk alle Napoleon elektrische haarden


    Napoleon Premium Fire Elektrische haard

    Haard gezelligheid waar u maar wilt

    Creëer een gezellige sfeer in elke kamer met de elektrische haarden van Napoleon. Perfect geschikt voor huiskamers, slaapkamers en livings dankzij hun unieke karakter.

    Of hij nu wordt geïnstalleerd in de keuken, studeerkamer, eetkamer, hobbykamer, hal of garage, de elektrische haarden van Napoleon creëren een authentieke openhaardsfeer zonder roet, as of brandgevaar. 

    Vlamkleur naar smaak

    Laat uw kamer tot leven komen, bijvoorbeeld met een warm oranje, een koeler blauw of een levendig geel - passend bij elke stemming en elke kamer. Kies een vlamkleur op basis van uw stemming en creëer uw eigen vlammenspel.

    U kunt ook profiteren van het feit dat alle elektrische haarden energiebesparende en duurzame LED's gebruiken.

    Daarnaast is het ook mogelijk om met en zonder aangestoken verwarmingseffect te genieten van de prachtige vlammen van de haard.

    Vlammenkleuren voor de Napoleon elektrische haard

    Een gezellige haard op ooghoogte

    Voordat u uw Napoleon elektrische haard kiest, moet u overwegen in welke ruimte en op welke hoogte u deze wilt installeren. De beschikbare wandruimte bepaalt de optimale breedte voor de elektrische haard - heeft u bijvoorbeeld 170 of 230 cm vrije wandruimte, dan is een Napoleon elektrische haard met respectievelijk 127 en 152 centimeter breedte optimaal.

    Het vlameffect werkt het beste als de haard op ooghoogte of iets erboven staat. De eenvoudigste manier om de optimale hoogte te vinden, is door op een stoel in de eetkamer te gaan zitten, op een bank in de woonkamer of liggend op het bed in uw slaapkamer en zo de ooghoogte op de betreffende locatie te vinden.

    Montering van de Napoleon elektrische haard

    Napoleon Elektrische haarden - functie overzicht

    Napoleon Elektrische haarden functie overzicht
    Napoleon muurhangende elektrische haard in romantische omgeving
    Napoleon elektrische haard in een gezellige omgeving
    Napoleon elektrische haard ingebouwd in een muur met TV gemonteerd erboven