Gratis verzending vanaf € 50,00

Prijs wedstrijd

4,8 uit 5,0

Pricerunner-aankoopgarantie

Buitenhaarden en vuurkorven

Creëer een gezellige sfeer in uw tuin of op het terras. In onze buitencategorie vindt u ons ruime assortiment tuinhaarden, vuurkorven, terrasverwarmers, enz.

U vindt er ook producten om buiten te koken, zoals accessoires voor vuurkorven en tuinhaarden of pizzaovens, of tafels met een geïntegreerd vuur, zoals onze bio-ethanol haardtafels of gaskacheltafels.

Vind hier precies wat u nodig heeft om warmte in uw buitenomgeving te creëren!

Lees verderHaarden voor gebruik buitenshuis

Vuurkorven, haarden en terrasverwarmers voor uw terras en tuin in verschillende vormen en maten. Vind alles van moderne terrasverwarmers op gas tot luxe vuurkorven en traditionele barbecues.

Creëer een gezellige sfeer buiten en het wordt een nog groter plezier om uw lange zomeravonden buiten op het terras of in de tuin door te brengen met uw geliefden.

Wij hebben een grote selectie van de meest stijlvolle buitenhaarden op de markt verzameld van verschillende bekende fabrikanten.

Met het eten, wijn en de gasten kunnen wij u niet helpen, maar warmte en levendige gezelligheid vindt u hier.

Wij kunnen u helpen een warme en gezellige sfeer te creëren, of u nu op zoek bent naar buitenhaarden, terrasverwarmers of buitenkookbenodigdheden.

RB73
Morso vuurkorf
Pizza lavet i DeliVita udendørs pizzaovn
Planika Galio

Breng leven in uw tuin en terras

Indien u uw tuin, terras of andere buitenomgeving wenst te versieren, bestaan er verschillende manieren. Daarom hebben we verschillende opties voor u verzameld omtrent de inrichting van uw tuin. Dit kan bijvoorbeeld een terrasverwarmer zijn, buitenkookbenodigdheden, het opzetten van een open haard of een terrastafel met ingebouwde haard. Een andere optie kan zijn om zelf een buitenhaard te bouwen.

In het algemeen is het doel van alle buitenhaarden om familie en vrienden samen te brengen in een gezellige buitenomgeving.

Terrasverwarmer

Terrasverwarmers kunnen zowel praktisch zijn voor het verwarmen van de buitenomgeving, dienen als een decoratie-element of schitterend meubelstuk dat het terras gezelliger en unieker maakt. Dankzij de terrasverwarmers kunnen we langer genieten van de koudere zomer- en winteravonden.

Een terrasverwarmer met vuur zal ook bijdragen tot een open haard-achtige sfeer die een gezellig en warm gevoel op het terras achterlaat. Het zijn dit soort elementen die voor onvergetelijke momenten kunnen zorgen.

Terrastafel met open vuur

De laatste jaren is een nieuwe trend, binnenin de haarden markt, een opmars aan het maken waarbij men een open haard in een terrastafel plaats. Deze unieke en exclusieve combinatie draagt bij tot zowel warmte als gezelligheid. De vlam is in enkele seconden aangestoken en afhangend van de grootte van de vlam kan de warmte naar behoefte worden aangepast.

Gekende fabrikanten, zoals Planika en Happy Cocooning, zijn mee op deze trend gesprongen en hebben complete terrastafels met gashaarden ontworpen. Ook is het mogelijk om zelf uw terrastafel om te bouwen naar deze schitterende combinatie dankzij een inzetstuk. Liefst bent u dan ook een handige Harry.

Buiten koken

Tegenwoording is buiten koken is zo'n trend geworden. Niet alleen omdat het zo'n voldoening biedt, maar ook omdat er steeds meer professioneel geschikt gereedschap voor ontwikkeld wordt. Hierdoor is het mogelijk om bijna alles te koken op je barbecue of grill als u de juiste accessoires ter beschikking heeft. Het is alleen uw verbeelding die de grens bepaalt van wat niet buiten kan bereid worden. 

Zoals eerder vermeld is koken op het terras erg populair geworden. Het is een geweldige manier om de geur van koken buiten te houden en een gezellige sfeer te creëren met geliefden. Eén ding is zeker, er gaat niet veel boven genieten van de blauwe lucht terwijl je kookt, en genieten van de ultieme kookvrijheid die u heeft als u de juiste apparatuur bij de hand heeft.

Bekijk hier alle kookaccessoires.

Terrastafel met ingebouwde haard

Het is ook mogelijk om terrastafels te kopen waarin een haard is ingebouwd. Daarmee kan u doorheen het jaar van de prachtige vlammen genieten. Deze tafels zijn direct gebruiksklaar met een geïntegreerde haard. Daarnaast kan u ook een kleiner tafelmodel aankopen die geschikt is om op uw huidige terrastafel te plaatsen. Deze haarden zijn verkrijgbaar als gashaard en als bio-ethanol haard.

U kunt hier alle terrastafels met geïntegreerde haard bekijken.

Vuurplaats voor buiten

Een klassieke haard of vuurkorf is ideaal als u buiten wilt genieten van de gezelligheid zoals bij een kampvuurachtige sfeer. Een buitenhaard voor het terras of de tuin wordt vaak gekenmerkt als een interessant additioneel meubelstuk.

We hebben de categorieën van buitenhaarden onderverdeeld in tuinhaarden en vuurkorven. Tuinhaarden zijn vrijstaande haarden van sterke buitenmaterialen die goed bestand zijn tegen wind en slecht weer. Vuurkorven daarentegen zijn typisch lage vrijstaande haarden die geschikt zijn voor brandhout. Ze worden aangestoken als een vuur. Het doel van deze vuurkorven is het creëren van een kampvuurachtige sfeer waarin u eventueel marshmallows kunt roosteren.

U kan nooit genoeg accessoires hebben

Om van het buiten koken een geweldige ervaring te maken, heeft u de juiste accessoires nodig. Het zijn er uiteraard niet zoveel als die u dagelijks in uw keuken gebruikt, maar niettemin even belangrijk om een geweldige buiten kook evaring te realiseren.

Wij bieden vaak sets aan met een combinatie van verschillende accessoires. Dit houdt de verzendkosten laag. Daarnaast kan u ook voordelige prijzen verkriigen als u de accessoires aankoopt met een ander bepaald product.

Als u hulp nodig heeft om de juiste buitenhaard en benodigdheden te vinden, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice - wij staan klaar voor u.