Buitenhaarden en vuurkorven

Creëer een gezellige sfeer in uw tuin of op het terras. In onze buitencategorie vindt u ons ruime assortiment tuinhaarden, vuurkorven, terrasverwarmers, enz.

U vindt er ook producten om buiten te koken, zoals accessoires voor vuurkorven en tuinhaarden of pizzaovens, of tafels met een geïntegreerd vuur, zoals onze bio-ethanol haardtafels of gaskacheltafels.

Vind hier precies wat u nodig hebt om warmte in uw buitenomgeving te creëren!


Onze best verkochte buitenhaarden en vuurkorven

   Shop hier verschillende merken


   Haarden voor gebruik buitenshuis

   Vuurkorven, haarden en terrasverwarmers voor uw terras en tuin in verschillende vormen en maten. Vind alles van moderne terrasverwarmers op gas tot luxe vuurkorven en traditionele barbecues.

   Creëer een gezellige sfeer buiten en het wordt een nog groter plezier om uw lange zomeravonden buiten op het terras of in de tuin door te brengen met uw geliefden.

   Wij hebben een grote selectie van de meest stijlvolle buitenhaarden op de markt verzameld van verschillende bekende fabrikanten.

   Met het eten, wijn en de gasten kunnen wij u niet helpen, maar warmte en levendige gezelligheid vindt u hier.

   Wij kunnen u helpen een warme en gezellige sfeer te creëren, of u nu op zoek bent naar buitenhaarden, terrasverwarmers of buitenkookbenodigdheden.

   RB73
   Morso vuurkorf
   Pizza lavet i DeliVita udendørs pizzaovn
   Planika Galio

   Lees hier meer over ons assortiment voor buiten


   Breng leven in uw tuin en terras

   Indien u uw tuin, terras of andere buitenomgeving wenst te versieren, bestaan er verschillende manieren. Daarom hebben we verschillende opties voor u verzameld omtrent de inrichting van uw tuin. Dit kan bijvoorbeeld een terrasverwarmer zijn, of buitenkookbenodigdheden of door het opzetten van een open haard of een terrastafel met ingebouwde haard. Een andere optie kan zijn om zelf een buitenhaard te bouwen.

   Al bij al is het doel van alle buitenhaarden om familie en vrienden samen te brengen in een gezellige buitenomgeving.

   Terrasverwarmer

   Terrasverwarmers kunnen zowel praktisch zijn voor het verwarmen van de buitenomgeving, als dienen als een decoratie element of schitterend meubelstuk dat het terras gezelliger en unieker maakt. Dankzij de terrasverwarmers kunnen we langer genieten van de koudere zomer- en winteravonden.

   Een terrasverwarmer met vuur zal ook bijdragen tot een open haard-achtige sfeer die een gezellig en warm gevoel op het terras achterlaat. Het zijn dit soort elementen die voor onvergetelijke momenten kunnen zorgen.

   Terrastafel met open vuur

   De laatste jaren is een nieuwe trend, binnenin de haarden markt, een opmars aan het maken waarbij men een open haard in een terrastafel plaats. Deze unieke en exclusieve combinatie draagt bij tot zowel warmte als gezelligheid. De vlam is in enkele seconden aangestoken en afhangend van de grootte van de vlam kan de warmte naar behoefte worden aangepast.

   Gekende fabrikanten, zoals Planika en Happy Cocooning, zijn mee op deze trend gesprongen en hebben dus omplete terrastafels met gashaarden ontworpen. Ook is het mogelijk om zelf uw terrastafel om te bouwen naar deze schitterende combinatie dankzij een inzetstuk. Liefst bent u dan ook een handige Harry.

   Buiten koken

   Tegenwoording is buiten koken is zo'n trend geworden. Niet alleen omdat het zo'n voldoening biedt, maar ook omdat er steeds meer professionee geschikt gereedschap voor wordt ontwikkeld. Hierdoor is het mogelijk om bijna alles te koken op je barbecue of grill als u de juiste accessoires ter beschikking heeft. Het is alleen uw verbeelding die de grens bepaalt van wat niet buiten kan worden bereid.

   Zoals eerder vermeld is koken op het terras erg populair geworden. Het is een geweldige manier om de geur van koken buiten te houden en een gezellige sfeer te creëren net geliefden. Eén ding is zeker, er gaat niet veel boven genieten van de blauwe lucht terwijl je kookt, en genieten van de ultieme kook vrijheid die u heeft als u de juiste apparatuur bij de hand heeft.

   Bekijk hier alle kookaccessoires.

   Terrastafel met ingebouwde haard

   Het is ook mogelijk om terrastafels te kopen waarin een haard is ingebouwd. Daarmee kan u doorheen het jaar van de prachtige vlammen genieten. Deze tafels zijn direct gebruiksklaar met een geïntegreerde haard. Daarnaast kan u ook een kleiner tafelmodel aankopen die geschikt is voor op uw huidige terrastafel te plaatsen. Deze haarden zijn verkrijgbaar als gashaard en als bio-ethanol haard.

   U kunt hier alle terrastafels met geïntegreerde haard bekijken.

   Vuurplaats voor buiten

   Een klassieke haard of vuurkorf is ideaal als u buiten wilt genieten van de gezelligheid zoals bij een kampvuurachtige sfeer. Een buitenhaard voor het terras of de tuin wordt vaak gekenmerkt als een interessant additioneel meubelstuk.

   We hebben de categorieën van buitenhaarden onderverdeeld in tuinhaarden en vuurkorven. Tuinhaarden zijn vrijstaande haarden van sterke buitenmaterialen die goed bestand zijn tegen wind en slecht weer. Vuurkorven daarentegen zijn typisch lage vrijstaande haarden die geschikt zijn voor brandhout. Ze worden aangestoken als een vuur. Het doel van deze vuurkorven is het creëren van een kampvuurachtige sfeer waarin u eventueel marshmallows kunt roosteren.

   U kan nooit genoeg accessoires hebben

   Om van het buiten koken een geweldige ervaring te maken heeft u de juiste accessoires nodig. Het zijn er uiteraard niet zo veel als diegene die u dagelijks in uw keuken gebruikt, maar niettemin even belangrijk om een geweldige buiten kook evaring te realiseren.

   Wij bieden vaak sets aan van een combinatie van verschillende accessoires. Dit houdt de verzendkosten laag. Daarnaast, kan u ook voordelige prijzen verkriigen als u de accessoires aankoopt met een ander bepaald product.

   Als u hulp nodig heeft om de juiste buitenhaard en benodigdheden te vinden, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice - wij staan klaar voor u.