Gratis verzending vanaf € 50,00

Prijs wedstrijd

4,8 uit 5,0

Pricerunner-aankoopgarantie

Retour formulier

Bioethanol-haard.be wil dat onze klanten compleet tevreden zijn met hun bestelling. Wilt u producten terugsturen? Dat is geen probleem!

Wij willen u vragen om de onderstaande procedure te volgen. Dit maakt retournering en het melden van klachten eenvoudig voor zowel u, als klant, en ons als bedrijf.

Let op: wij behandelen enkel retourneringen waar het retour formulier in ingevuld, uitgeprint en op het pakketje is geplakt.


1. Vul het retourformulier in

Vul het retourformulier in. In het bericht geeft u aan of het een vervanging, retournering of klacht is, zowel als de reden ervoor.

Retour formulier

Retour

Belangrijke opmerking voor retourzendingen

Bij retournering is het de klant zelf die het risico neemt over het pakketje met betrekking tot ongelukken of beschadigingen tijdens de retour reis. Bioethanol-haard.be is niet verplicht om extra kosten met betrekking tot de retourzending te betalen als de klant expliciet heeft gekozen voor een andere en duurdere verzending dan de standaard verzending bij Bioethanol-haard.be. Als klant heeft u de volledige verantwoordelijkheid over de producten tot deze bij ons zijn aangekomen, daarom is het belangrijk dat de verzendmethode track & trace heeft.

Als u uw gekochte product wil omwisselen voor een ander model of kleur, dan bieden wij gratis omruiling aan.

Let op: Onbetaalde retourpakketen zijn wij niet verplicht om aan te nemen.

Beschadigd product bij aankomst

Neem onmiddellijk (en binnen 48 uur) contact op met de klantenservice na ontvangst van het artikel.

Als u geen contact opneemt met onze klantenservice over vrachtschade binnen de bovengenoemde tijdspanne, is Bioethanol-haard.be op geen enkele manier verplicht om het beschadigde product terug te betalen en / of te vervangen.