Gratis verzending vanaf € 50,00

Prijs wedstrijd

4,8 uit 5,0

Pricerunner-aankoopgarantie

Heation Elektrische Terrasverwarmers

Heation zijn elektrische terrasverwarmers die in samenwerking met Bio Fireplace Group zijn ontwikkeld. De Heation elektrische terrasverwarmers gebruiken infraroodstralen voor de verwarming en zijn daarom perfect voor gebruik zowel binnen als buiten - waar ze overal voor ongestoorde verwarming en gezelligheid zullen zorgen.


  Heation verwarming

  Infrarood warmtestraling

  De elektrische terrasverwarmers van Heation maken gebruik van infraroodstraling om warmte te creëren. Infraroodstraling bestaat uit elektromagnetische golven die de elementen en objecten die ze raken verwarmen. Elementen en objecten zijn onder meer muren, vloeren, plafonds, meubels, mensen en dieren.

  Wanneer infraroodstralen een object of persoon raken, zorgt dit ervoor dat atomen en moleculen gaan trillen. Dit is wat de warmte van een infrarood terrasverwarmer creëert.

  Infraroodstralen zijn niet gevaarlijk en moeten niet worden verward met destructieve stralen zoals UV, röntgenstralen of radioactieve stralen.

  Heation infrarood elektrische verwarming
  Heation elektrische terrasverwarmer in buitenomgeving
  Heatbar-infrarood-verwarmer

  Voor binnen en buiten gebruik

  De terrasverwarmer heeft een IPX4-classificatie. Hierdoor kunnen ze zowel binnen als buiten gebruikt worden. De IPX4-classificatie betekent ook dat het product bestand is tegen waterstralen van alle kanten.

  Een IPX4-apparaat is echter niet waterdicht en de terrasverwarmer mag daarom niet worden geïnstalleerd op een plaats waar deze direct wordt blootgesteld aan regen, sneeuw en slecht weer.

  Stil en geurloos

  Als de elektrische kachels aan staan, zijn ze volledig stil en stoten ze geen enkele geur uit. Ze zijn daarom perfect te gebruiken wanneer u ongestoorde warmte en gezelligheid wilt.