Gratis verzending vanaf € 50,00

Prijs wedstrijd

4,8 uit 5,0

Pricerunner-aankoopgarantie

Vinorage ™ wijnkelder

Vinorage is een Deense fabrikant van exclusieve wijnkelders die in de grond ingebouwd moeten worden. Het bedrijf is gevestigd in het noorden van Denemarken, waar ze zowel alle producten ontwerpen als ontwikkelen.

Een wijnkelder is de droom van elke wijn fanaat - en zeker de ultra exclusieve wijnkelders van Vinorage. Het bedrijf is er in geslaagd het Deense ontwerp en de Deense kwaliteit te combineren met hun gepatenteerde oplossingen van een wijnkelder ingebouwd in de vloer.

Bij Bioethanol-haard.be ervaren wij een grote synergie in de belangstelling van dezelfde doelgroep als het gaat om haarden en wijnkelders. Geniet u ook graag van het leven met een goed glas wijn voor de vlammen van de open haard? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Vinorage is opgericht in 2017 en is sindsdien toonaangevend als het gaat om exclusieve wijnkelders die in de vloer worden ingebouwd. Als u klaar bent om uw woning een luxueuze toets te geven, aarzel dan niet om ons te contacteren!


    Wijnkelder voor 140 flessen
    Wijnkelder voor 140 flessen

    Wijnkelder voor 140 flessen

    Prijs 9.679

    Delivery time

    4-6 weken

    Wijnkelder voor 212 flessen

    Wijnkelder voor 212 flessen

    Prijs 11.269

    Delivery time

    4-6 weken

    Wijnkelder voor 450 flessen

    Wijnkelder voor 450 flessen

    Prijs 19.969

    Delivery time

    4-6 weken

    Wijnkelder voor 600 flessen

    Wijnkelder voor 600 flessen

    Prijs 22.139

    Delivery time

    4-6 weken

    Wijnkelder voor 700-1000 flessen

    Wijnkelder voor 700-1000 flessen

    Prijs 31.399

    Delivery time

    4-6 weken

    Verhoogde wijnkelder voor 200 flessen

    Verhoogde wijnkelder voor 200 flessen

    Prijs 16.629

    Delivery time

    4-6 weken

      Alle producten

      Afmeting
      Brander
      Functies
      Type
      Uiterlijk

      Broers en meubelmakers

      Rasmus en Rene Kristensen zijn beide opgegroeid in het noorden van Jutland in Denemarken, waar ze ook hun productie van wijnkelders gestart zijn.

      Het idee van een ingebouwde wijnkelder in de vloer kwam er nadat de jongste broer, Rasmus, een droom had om een wijnkelder te integreren in zijn nieuwe woning. Maar het was geen idee waar zijn vrouw echt fan van was door het gebrek aan ruimte. Dus onderzocht Rasmus de mogelijkheid om de wijn elders op te slaan en, met advies van zijn broer Rene, wist hij zijn vrouw over te halen om een wijnkelder in een logeerkamer te laten inbouwen. Dit heeft geleid tot het succes van Vinorage, dat een patent heeft op dit type ondergrondse wijnkelders.

      Voor de broers was het vanzelfsprekend hoe de kelder moest worden geproduceerd, aangezien zij beiden geschoolde meubelmakers zijn en jarenlange ervaring hebben. In 2017 besloten ze hun baan op te zeggen en hun eigen weg te gaan met Vinorage. Sindsdien hebben ze een grote groei doorgemaakt en hebben ze meerdere medewerkers binnen de productie.

      Vinorage bekend door sociale media

      Toen Vinorage een paar jaar geleden hun wijnkelders in het exclusieve design aankondigde, ging het nieuws de hele wereld over. Op Facebook kreeg de advertentie meer dan 2.200.000 views en 40.000 reacties. Sindsdien is Vinorage druk bezig.

      Zulke natuurlijke promotie komt alleen voort uit een unieke interesse in je product. De vele organische views bevestigen dan ook de belangstelling voor het revolutionaire wijnbewaarmeubel, dat in het juiste huis elegant in de vloer kan worden weggewerkt. Een ander teken van de populariteit van Vinorage is hun titel als ondernemer van het jaar in de plaatselijke gemeente in 2020.

      Enkele jaren later krijgt het bedrijf waarderende blikken van hun bezoekers omdat de techniek en het ontwerp zo uniek is. Er is niets vergelijkbaars te verkrijgen door het patent van Vinorage en de zeer bijzondere vaardigheden op dit gebied. Alle producten van Vinorage zijn bovenmaats omdat de eigenaars eenvoudigweg geen compromissen willen sluiten op het gebied van kwaliteit, functionaliteit en design.