Gratis verzending vanaf € 50,00

Prijs wedstrijd

4,8 uit 5,0

Pricerunner-aankoopgarantie

Gidsen voor Opti-Myst haarden

Een Opti-Myst haard wordt bediend met water en elektriciteit. De elektrische haard creëert een fascinerend vlammeneffect waarbij de vlammen ongelofelijk authentiek en overtuigend verschijnen.

De waterdamp haard kan overal geïnstalleerd worden waar er een elektrische aansluiting is. Verder heeft deze haard geen specifieke eisen over het materiaal van de muur of dergelijke waaraan de haard gemonteerd wordt. De Opti-Myst haard vereist geen erkende installatie door een vakman en is bovendien zeer goedkoop en onderhoudsvriendelijk.

Het assortiment van Opti-Myst haarden is zeer uitgebreid waardoor u zeker en vast de best geschikt oplossing kan vinden voor in uw woning. 

Of u nu kiest om een Opti-myst haard op te hangen, in de muur of op de vloer te plaatsen, is geheel aan u.

Kies één van de onderstaande categorieën voor meer informatie over deze prachtige elektrische waterdamp haarden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u nog vragen heeft.

Bent u geïnteresseerd in andere soorten haarden, neem dan een kijkje in onze webshop.
 

 


Gidsen voor Opti-Myst haarden


Waterdamp haarden voor uw woning zonder schoorsteen

Mooie open haardvuren met laaiende vlammen weten hoe ze moeten overtuigen. Helaas kunnen veel huishoudens deze wens voor een traditionele houtkachel niet vervullen omdat hun muur misschien geen schoorsteen of ander rookkanaal heeft. De meeste huizen zijn tegenwoordig zo goed geïsoleerd dat vuur als warmtebron vaak te heet zou zijn. Hybride waterdamp haarden zijn een prachtig, milieuvriendelijk en schoorsteenvrij alternatief voor een mooie wanddecoratiekachel. Damphaarden produceren een fascinerende vlam zonder verbrandingsgevaar, zonder sterk verwarmingseffect of milieuvervuiling. Als u toch een beetje warmteondersteuning wilt, bieden wij ook modellen met warmte.


Wat is een elektrische waterdamp haard?

Een elektrische waterdamp haard werkt met behulp van vochtige stoom. Andere namen zijn ook:

  • Waterhaard
  • Opti-Myst
  • Mystieke haard
Hiermee kunt u een authentieke vlam creëren zonder gevaar voor verbranding. Damp en LED-lampjes zijn verantwoordelijk voor de prachtige vlammen. Met andere woorden, een vuur zonder vuur!

Hoe werkt een elektrische Opti-Myst haard?

De meeste elektrische Opti-Myst haarden zijn uitgerust met de moderne Opti-Myst technologie, die gepatenteerd is door Faber, één van de toonaangevende bedrijven in deze industrie. Deze technologie houdt in dat de waterdamp wordt verlicht om een prachtige gloed te creëren. Elektrische haarden hebben een apart waterreservoir ingebouwd waaruit, met behulp van een oscillator, stoom wordt geproduceerd. De stoom wordt door kleine halogeen- of LED-lampen gestuurd die de lucht verhitten en de stoom omhoog duwen. Deze worden gereflecteerd in het licht en creëren een realistisch vlameffect, dat zelfs sceptici zal imponeren.


Met de stoomhaard krijgt u een prachtig en volkomen veilig decoratiestuk voor uw huis. De stoom wordt nooit zo heet dat het aanraken ervan brandwonden zou veroorzaken. Een ander pluspunt is de ongelooflijk lange brandduur. Eén liter water brandt tussen 8 en 10 uur. Bovendien zijn ze gemakkelijk te installeren en te onderhouden. U hoeft er alleen maar voor te zorgen dat de haard is aangesloten op een stopcontact en dat er voldoende water in de tank zit. Deze haarden hebben prachtige vlammen, zijn zeer milieuvriendelijk en gemakkelijk te gebruiken.

Deze producten zijn verkrijgbaar vanaf een prijs van €1159,00.