Gratis verzending vanaf € 50,00

Prijs wedstrijd

4,8 uit 5,0

Pricerunner-aankoopgarantie

Glowbus

Glowbus produceert prachtige en uiterst duurzame vuurkorven die een leven lang meegaan. De prachtige vuurkorven, Glowbus Dewdrop, zijn ontworpen in een prachtige druppelvorm, die tegelijkertijd op een vlam lijkt.

Hun missie is om unieke ervaringen te creëren met hun verschillende vuurkorven. Glowbus produceert grote vuurkorven voor de tuin in het zeer duurzame materiaal cortenstaal, met een focus op zowel duurzaamheid als houdbaarheid. Ze nemen hun maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus en hebben een sterke focus op natuurbehoud en hun ecologische voetafdruk.

Naast de grote vuurkorven zijn ze ook verkrijgbaar als kaarsenhouders, de Glowbus Growdrop, die het karakter van de Dewdrop vuurkorf belichaamt maar compacter is. Verkrijgbaar in twee maten, de Growdrop is perfect voor op tafel zowel buiten als binnen.

De Glowbus Dewdrop is het product van de visie van kunstenaar Andreas Ketels op een buitengewone vuurervaring. Hij is altijd gefascineerd geweest door vuur en artistieke constructie en hij deelt deze passie met de wereld via de Glowbus serie.

Bekijk hier ook onze vele andere merken.


Alle producten

Afmeting
Brander
Functie
Type
Type
Uiterlijk

  Prijs 3.860

  Delivery time

  2-3 dagen

  Dewdrop M bio-ethanol haard Glowbus
  Dewdrop M bio-ethanol haard Glowbus

  Glowbus

  Dewdrop M Buitenhaard

  Prijs 6.079

  Delivery time

  2-5 weken

  Dewdrop L bio-ethanol haard Glowbus
  Dewdrop L bio-ethanol haard Glowbus

  Glowbus

  Dewdrop L Buitenhaard

  Prijs 7.599

  Delivery time

  2-5 weken

  Dewdrop XL vuurplaats van Glowbus
  Dewdrop XL vuurplaats van Glowbus

  Glowbus

  Dewdrop XL Vuurkuil

  Prijs 10.019

  Delivery time

  2-5 weken

  Dewdrop L vuurschaal van Glowbus
  Dewdrop L vuurschaal van Glowbus

  Glowbus

  Dewdrop L Vuurkuil

  Prijs 5.046

  Delivery time

  2-5 weken

  Glowbus Dewdrop Shield Vloerbeschermingsmat

  Glowbus

  Dewdrop Shield - Beschermingsdeken

  Prijs vanaf529

  Delivery time

  Vanaf 2-5 weken

  Growdrop L kandelaar van Glowbus
  Growdrop L kandelaar van Glowbus

  Glowbus

  Growdrop L - Kaarshouder

  Prijs vanaf479

  Delivery time

  Vanaf 2-5 weken

  Growdrop M kandelaar van Glowbus
  Growdrop M kandelaar van Glowbus

  Glowbus

  Growdrop M - Kaarshouder

  Prijs vanaf359

  Delivery time

  Vanaf 2-5 weken

  Glowbus Dewdrop Biofire Conversion Kit
  Glowbus Dewdrop Biofire Conversion Kit

  Glowbus

  Dewdrop Biopeis Kit

  Prijs vanaf1.809

  Delivery time

  Vanaf 1-2 Werkdagen


   Glowbus Dewdrop - Een andere soort haard

   Glowbus heeft Glowbus Dewdrop gecreëerd als een ander alternatief voor gewone vuurkorven. Met Glowbus Dewdrop wordt de ervaring van rond het vuur zitten op een gezellige zomeravond naar nieuwe hoogten getild. De vuurkorf is gemaakt voor wie meer waarde zoekt bij een wereld van authentiek vuur - het is veel meer dan een 'vuurkorf'.

   De Glowbus Dewdrop is gemaakt van het materiaal cortenstaal, dat uiterst duurzaam is. Dit materiaal is gekozen om een lange levensduur van de producten te garanderen. De vuurplaats is ontworpen ter vervanging van slechte vuurkorven die roesten, uit elkaar vallen of vaak worden vervangen.

   Cortenstaal heeft een meer dan acht keer langere levensduur dan gewoon staal. Dus door hun producten in dit duurzame materiaal te maken, helpen ze de 'wegwerpcultuur' te verminderen.

   De Glowbus Dewdrop is zeer opvallend en maakt een statement in elke tuin. Het is een mix tussen rauwe eenvoud en pure outdoor luxe.

   Het is verkrijgbaar in drie verschillende maten; Dewdrop M, Dewdrop L en Dewdrop XL, dus er is een maat voor elke behoefte.

   Glowbus Growdrop - Breng de Dewdrop sfeer in huis

   Naast de prachtige, grote Dewdrop vuurkorven voor in de tuin, heeft Glowbus ook het kleine zusje Glowbus Growdrop ontworpen, dat qua vormgeving gemodelleerd is naar zijn grotere tegenhanger. Met de Glowbus Growdrop haalt u de Glowbus Dewdrop sfeer in huis.

   Met hun tijdloze design zijn deze prachtige kandelaars in de vorm van een traan de perfecte blikvanger voor elk huis. Het tijdloze ontwerp en de handgemaakte details vormen een prachtige aanvulling op uw inrichting!

   Glowbus Growdrop is verkrijgbaar in twee verschillende maten; Growdrop M en Growdrop L, en in drie verschillende materialen; cortenstaal, roestvrij staal en zwart staal.

   Net als de Glowbus Dewdrop zijn deze kaarsenhouders gemaakt van duurzame en houdbare materialen, zodat u deze prachtige kaarsenhouders met een gerust hart kunt aanschaffen. Door hun tijdloze ontwerp en duurzaamheid krijgt u met de Growdrop kaarsenhouders een middelpunt voor uw interieur dat vele jaren meegaat.

   Het verhaal achter Glowbus

   Glowbus is ontstaan uit het idee van kunstenaar en oprichter Andreas Ketels voor een buitengewone vuurervaring. Tien jaar geleden tekende hij de eerste lijn op het ontwerp dat nu is uitgegroeid tot de Glowbus serie.

   Andreas Ketels wilde een product creëren dat mooi, tijdloos, functioneel en duurzaam was. Zijn idee heeft geresulteerd in de Glowbus serie, die bestaat uit de drie maten vuurkorven, Glowbus Dewdrop M, Dewdrop L en Dewdrop XL, en de twee maten kaarsenhouders, Glowbus Growdrop M en Growdrop L, die verkrijgbaar zijn in drie verschillende kleuren.

   Elk product van Glowbus is handgemaakt in duurzaam staal, zodat u een mooi en functioneel product krijgt. Bij Glowbus geven ze veel om de ecologische voetafdruk die ze achterlaten op onze planeet, dus zorgen ze ervoor dat de materialen die ze gebruiken duurzaam zijn voor de komende jaren en doneren ze ook aan natuurbehoud. Voor elke verkochte Glowbus Dewdrop worden 25 bomen geplant.

   U kunt ook onze vele andere vuurkorven in verschillende maten en ontwerpen hier bekijken.

   Koop Glowbus bij Bioethanol-haard.be

   Bioethanol-haard.be is de distributeur van Glowbus in België. Dus als u een van de prachtige vuurkorven, Dewdrop, in drie verschillende maten, of de fijne kaarsenhouders, Growdrop, in twee verschillende maten en drie verschillende kleuren nodig heeft, kijk dan hier op de site of neem contact met ons op.

   Onze medewerkers van de klantenservice staan altijd voor u klaar! Je kunt ons bellen of schrijven via e-mail, in onze live chat of op een van onze social media kanalen. We proberen altijd zo snel mogelijk te antwoorden!