Gratis verzending vanaf € 50,00

Prijs wedstrijd

4,8 uit 5,0

Pricerunner-aankoopgarantie

Populairste categorieën bio-ethanolhaarden

Winkel per brandcategorie


Meest populaire biohaarden van dit moment

Meest verkocht in de categorie biohaarden

Er zijn helaas geen producten in deze categorie


Bioethanol-haard.be
- Een enorme selectie van milieuvriendelijke bio-ethanol haarden en moderne haarden!

Bioethanol-haard.be heet u welkom in onze grote online haardenwinkel, waar we alles verkopen van bio-ethanolhaarden, elektrische haarden en hybride haarden tot vuurpotten, terrasverwarmers en nog veel meer!

Wij zijn een grote haarden handelaar in milieuvriendelijke bio-ethanol haarden! We zijn begonnen met biohaarden, en sindsdien hebben we ons assortiment uitgebreid met elektrische haarden en Opti-Myst haarden, alsook met producten voor buiten, zoals terrasverwarmers en buitenhaarden.

Wij geloven dat we precies hebben wat u zoekt! Het is onze missie om de perfecte haard voor u en uw omgeving te vinden, en die zal zeker te vinden zijn in ons assortiment van eigen merken of van andere bekende merken. Kijk dus eens rond op onze webshop of neem contact met ons op. Wij helpen u de haard of tuinaccessoire te vinden die bij u past!

Wilt u een klassiek ogende ethanolhaard? Een ruimtebesparende en slimme biohaard voor aan de muur? Of wilt u een haard die als centraal designelement verschijnt? Vind uw droomhaard op onze website!

Wij zijn experts in bio-ethanol haarden en milieuvriendelijke haarden. Onze deskundige medewerkers staan altijd klaar om te helpen, te begeleiden en advies te geven. Als u een nieuwe haard of een nieuwe vuurplaats nodig heeft, vinden wij de juiste voor u!

In deze webshop vindt u ons volledige assortiment, van biohaarden tot vuurkorven en andere buitenkookapparatuur - allemaal tegen een scherpe prijs. Bij Bioethanol-haard.be hebben we jarenlange ervaring met de verkoop van bio-ethanol haarden en milieuvriendelijke haarden en zijn we momenteel actief in 13 Europese landen.

We zijn er trots op dat we zoveel mogelijk weten over al onze producten, en we geven die kennis graag door aan onze klanten - zowel in onze productbeschrijvingen met onze vele gidsen en onze video's op Youtube.

Mocht u vragen hebben - groot of klein - neem dan gerust contact met ons op via onze live chat, e-mail, telefoon, Facebook of Instagram.


Wij brengen de Bio-Ethanol Haard naar u toe!

Bij Bioethanol-haard.be is milieuvriendelijk bio-ethanol vuur onze expertise. We verkopen bio-ethanol haarden sinds 2013, en sindsdien hebben we ons assortiment uitgebreid met alles van elektrische haarden tot waterdamp haarden tot vuurkorven en terrasverwarmers, die we op onze website en in onze fysieke showrooms in Denemarken en het Verenigd Koninkrijk verkopen.

We staan klaar om u te helpen met al uw vragen in de live chat hier op de website, en we leveren ook graag extra materiaal, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk van uw nieuwe ethanolhaard kunt genieten, bieden wij u een snelle verzendservice. De gemiddelde verzendtijd voor bio-ethanolhaarden en onze andere producten die op voorraad zijn ligt tussen de 2-5 werkdagen. Wij bieden onze klanten ook gratis verzending op bestellingen boven de € 50,00.

Wil je meer weten over ons bij Bioethanol-haard.be, lees dan hier meer..

Cocoon Fires Terra Black etanolkamin

Boek een online presentatie

Als u meer details wilt weten over een specifieke haard voordat u een aankoop doet, kunt u een online presentatie boeken waarbij u een extra 360° rondleiding krijgt van de gewenste haard. Daarnaast stellen wij altijd graag video's en foto's van onze bio-ethanol haarden voor u ter beschikking.

Als u toevallig naar het mooie Denemarken of het Verenigd Koninkrijk komt, bent u altijd welkom in onze showrooms in Aalborg, Valby en Londen.

In onze showrooms hebben we een breed assortiment aan haarden tentoongesteld en ons personeel staat altijd klaar om u te helpen met advies en aanbevelingen, ook online via onze live chat, e-mail of telefonisch.

Boek hier een online presentatie.

Book online møde med Etanolkamin-shop

Bio-ethanol Haard: de milieuvriendelijke haard zonder schoorsteen of brandstof!

Een bio-ethanol haard wordt aangedreven door bio-ethanol brandstof en kan worden geïnstalleerd zonder schoorsteen of rookkanaal. Het is dus een uiterst flexibele haard, verkrijgbaar in vele prijsklassen en types voor zowel woningen als bedrijven. Een bio-ethanol haard is de laatste jaren erg populair geworden, mede vanwege zijn grote flexibiliteit en het feit dat het één van de meest milieuvriendelijke en gemakkelijk te reinigen haarden op de markt is.

Biohaarden zijn er in alle soorten en uitvoeringen, en kunnen vrijwel overal worden geïnstalleerd, of het nu gaat om een vrijstaande biohaard, een hangende bio-ethanol haard of een ingebouwde biohaard.

De vlam in biohaarden is echt en geeft warmte, maar kan desgewenst ook worden gebruikt als decoratieve gezellige haard. Bio-ethanol haarden zijn er in zowel handmatige als automatische versies die via de afstandsbediening, smartphone of app bediend kunnen worden.

Wilt u de gezelligheid van uw biohaard naar buiten brengen, dan is het ook mogelijk om bio buitenhaarden bij ons te kopen.

Elektrische Haard: vlammen gecreëerd door een stopcontact!

Het installeren van een elektrische haard in uw huis is nog nooit zo eenvoudig geweest! Een LED-haard wordt aangedreven door elektriciteit en is bijzonder aantrekkelijk voor huiseigenaren met een overschot aan energie. Ze zijn ongelooflijk eenvoudig aan te sluiten en vereisen geen ingewikkelde installatie in de vorm van een schoorsteen, rookkanaal of iets dergelijks. Onze elektrische haarden zijn verkrijgbaar als vrijstaande, gemonteerde of ingebouwde modellen.

Misschien vindt u een LED-haard slim, maar mist u de warmte van de klassieke houtkachel? Geen probleem, want de meeste elektrische haarden worden geleverd met een verwarmingsmodule, zodat u nog steeds de gezellige warmte van de open haard krijgt - alleen zonder open vuur, rook en as!

Veel mensen kiezen voor een elektrische haard, omdat er geen brandgevaar is. Ze produceren geen echte vlammen, maar elektronische met behulp van LED-lampjes, zodat het "vuur" altijd volledig onder controle is.

U vindt ons assortiment van verschillende elektrische haarden hier.

Buitenhaarden: vuurkorven, terrasverwarmers, pizza ovens en meer!

De nieuwste toevoeging aan ons assortiment is ons buitenassortiment. Dit omvat alles van vuurkorven, pizza ovens en barbecues tot terrasverwarmers op gas en elektrische terrasverwarmers, bio-openhaarden voor buiten en tuinhaarden. Dus als u op lange zomeravonden gezelligheid en warmte wilt creëren op het terras of in de tuin, dan hebben wij zeker wat u nodig heeft!

We hebben een ruim assortiment aan producten die geschikt zijn om buiten te koken. We hebben merken als Morsø en Happy Cocooning die zowel barbecues als pizzaovens maken.

In ons outdoor assortiment hebben we ook verschillende buitenhaarden, zoals vuurkorven en tuinhaarden. Onze vuurkorven zijn er in veel verschillende maten, vormen en materialen. Daarnaast hebben we ook veel additionele accessoires voor onze vuurkorven, zodat u deze kunt gebruiken en ontwerpen naar wens. Vind onze vuurkorven hier.

Als u het terras warm wilt houden, houdt een elektrische terrasverwarmer of terrasverwarming op gas u warm tijdens lange zomeravonden, wanneer de zon ondergaat en het wat koeler wordt!

En als u liever een bio-ethanolvuur in de tuin, op het balkon of op het terras wilt brengen, hebben wij natuurlijk ook verschillende biobuitenhaarden.

Wandhaard op bio-ethanol: voor elk huis, zelfs als de ruimte schaars is!

Hang uw bio-ethanol haard aan de muur, en breng uw woonkamer of keuken tot leven. De haard neemt bijna geen ruimte in, dus past het in bijna elk huis. De installatie van een wandhaard is ongelooflijk eenvoudig en de meeste muren kunnen het gewicht van een wandhaard op bio-ethanol dragen. Let echter altijd op het draagvermogen van de muur en het gewicht van de haard, aangezien deze per haard kan verschillen.

De nieuwste toevoeging aan het assortiment biohaarden zijn plafondgemonteerde bio-ethanol haarden! Een zeer populair plafondmodel is de Cocoon Aeris van Cocoon Fires. Buiten deze merken hebben wij ook een aantal verschillende plafondgemonteerde bio-ethanol haarden binnen ons assortiment.

U kunt zowel onze wand- als plafondhangende biohaarden hier vinden.

Opti-Myst Haard: de hybride haard die vlammen uit water creëert!

Voor de meeste mensen klinkt het gek dat vlammen door water kunnen worden gecreëerd, want water en elektriciteit is meestal geen goede combinatie. Maar bij de hybride haard worden water, elektriciteit en LED-licht gecombineerd om de prachtige en zeer levensechte Opti-Myst vlam te creëren. Hybride haarden, of watervochtige haarden, zijn een blijvertje.

Grote fabrikanten zoals Dimplex, Magic-Fire by Saffretti en Xaralyn zijn de eersten die deze wonderlijke haarden maken, en tussen hen is er een enorm aanbod van zowel vrijstaande, ingebouwde of hangende hybride haarden.

Opti-Myst haarden creëren een ongelooflijk levensechte vlam zonder enig brandgevaar en ze geven geen warmte af. Dit soort haard is uiterst milieuvriendelijk!

U kunt onze grote selectie van de coole Opti-Myst waterdamphaarden hier bekijken.

Accessoires voor uw bio-ethanol haarden!

Bio-ethanol haarden zijn niet compleet zonder de juiste accessoires. Het eerste en belangrijkste wat u nodig heeft is natuurlijk de bio-ethanol brandstof. Onze bio-ethanol brandstof is van de hoogste kwaliteit en stoot daarom vrijwel geen geur en roet uit.

De bio-ethanol voor een biohaard moet een alcoholpercentage tussen de 95% en 97,5% hebben om zo schoon en reukloos mogelijk te branden. Onze bio-ethanol heeft een alcoholpercentage van 96,6% en kunt u hier vinden.

Naast bio-ethanol brandstof kan het ook fijn zijn om het juiste gereedschap te hebben voor het vullen, schoonmaken en aansteken van het vuur. Daarom hebben wij een groot assortiment accessoires voor u en uw bio-ethanolhaard.

Als u uw biohaard wilt opleuken of realistischer wilt maken, hebben we ook veel decoraties voor biohaarden. Zoals keramisch hout, keramische stenen of gloeivlammen die realistische vonken maken.