Gratis verzending vanaf € 50,00

Prijs wedstrijd

4,8 uit 5,0

Pricerunner-aankoopgarantie

Astro elektrische haarden van Planika

De elektrische haarden van Planika zijn de perfecte oplossing voor wie de uitstraling van een traditionele haard wil, zonder het gedoe van installatie of onderhoud. Ze zijn eenvoudig te installeren, energiezuinig en zorgen voor een realistisch vlameffect.

De elektrische haarden zijn er in verschillende maten en uitvoeringen en kunnen zowel aan de muur als op een voet worden geplaatst. Ze worden bediend met een afstandsbediening, waardoor ze gemakkelijk te gebruiken en aan te passen zijn. De elektrische haarden zorgen voor een warme en gezellige sfeer voor elke gelegenheid en zijn perfect voor appartementen of huizen zonder traditionele open haard.

De Astro elektrische haarden zijn gevuld met de nieuwste LED-technologie, wat een ronduit fantastisch vlambeeld geeft, in te stellen in alle kleuren van de regenboog.

De Planika Astro elektrische haarden zijn bedoeld voor inbouw in de wand of voor montage aan de wand. Het unieke en handige aan de Astro is dat dezelfde haard omgebouwd kan worden om zowel 1-, 2- als 3-zijdig te gebruiken met de mogelijkheid om de vlammen van meerdere kanten te zien.

Als je alle soorten Planika's haarden wilt zien, kijk dan hier: www.bioethanol-haard.be/planika.

Hieronder vindt u het volledige aanbod elektrische haarden van Planika.


Alle producten

Afmeting
Brander
Type
Type
Uiterlijk
    Astro 850
    Astro 850

    Astro 850

    Prijs 2.414

    Delivery time

    15-20 dagen

    Astro 1200
    Astro 1200

    Astro 1200

    Prijs 3.128

    Delivery time

    3-4 werkdagen

    Astro 1500
    Astro 1500

    Astro 1500

    Prijs 3.557

    Delivery time

    3-4 werkdagen

    Astro 1800
    Astro 1800

    Astro 1800

    Prijs 4.271

    Delivery time

    3-4 werkdagen

    Omkadering voor Planika Astro

    Omkadering voor Planika Astro

    Prijs vanaf319

    Delivery time

    Vanaf 3-4 werkdagen


      Kom meer te weten over de elektrische haarden van Planika

      Planika Fires is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het creëren van moderne, innovatieve elektrische haarden die stijl, gemak en veiligheid combineren. Hun haarden zijn perfect voor iedereen die wil genieten van de warmte en sfeer van een traditionele open haard zonder het gedoe en de rommel van een houtvuur. In dit artikel zullen we enkele van de belangrijkste kenmerken en voordelen van elektrische haarden van Planika Fires onderzoeken.

      Een van de opvallende kenmerken van Planika Fires elektrische haarden is hun gebruiksgemak. In tegenstelling tot houtgestookte haarden, die constant onderhoud en aandacht vergen, kunnen elektrische haarden met een druk op de knop worden in- en uitgeschakeld. Planika Fires tilt dit gemak naar een hoger niveau door een reeks bedieningsopties voor hun haarden aan te bieden, waaronder afstandsbedieningen en smartphone-apps. Met deze functies pas je eenvoudig de temperatuur, vlamhoogte en andere instellingen aan om voor elke gelegenheid de perfecte sfeer te creëren.

      Een ander voordeel van de elektrische haarden van Planika Fires is de veiligheid. In tegenstelling tot houtgestookte haarden, die een ernstig brandgevaar kunnen vormen als ze niet goed worden onderhouden, zijn elektrische haarden ontworpen om veilig en betrouwbaar te zijn. Planika Fires gaat nog een stap verder door geavanceerde veiligheidsvoorzieningen in hun haarden op te nemen, zoals automatische uitschakelsystemen die de haard uitschakelen als oververhitting of andere problemen worden gedetecteerd. Dit geeft u gemoedsrust, wetende dat u kunt genieten van de warmte en sfeer van uw open haard zonder u zorgen te hoeven maken over mogelijke gevaren.

      Planika Fires elektrische haarden staan ook bekend om hun stijlvolle design. Met een reeks moderne en minimalistische ontwerpen om uit te kiezen, is er zeker een Planika Fires-haard die past bij uw inrichting en persoonlijke stijl. Of u nu de voorkeur geeft aan een strak, aan de muur gemonteerd ontwerp of een meer traditionele vrijstaande haard, Planika Fires heeft het voor u. Hun haarden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder glas, roestvrij staal en natuursteen, om een prachtig pronkstuk voor elke kamer te creëren.

      Eén van de meest aansprekende aspecten van elektrische haarden is hun energiezuinigheid. In tegenstelling tot houtgestookte haarden, die een constante toevoer van brandstof nodig hebben om het vuur in stand te houden, gebruiken elektrische haarden elektriciteit om warmte en licht te creëren. Hierdoor zijn ze veel efficiënter dan traditionele haarden, die veel energie kunnen verspillen en onnodige vervuiling kunnen veroorzaken. Planika Fires gaat nog een stap verder door geavanceerde verwarmingstechnologie in hun haarden op te nemen, zoals infrarood verwarmingselementen en thermostatische regelaars. Zo creëer je een warme, gezellige sfeer in huis zonder energie of geld te verspillen.

      Ten slotte bieden de elektrische haarden van Planika Fires tal van voordelen voor uw gezondheid en welzijn. Traditionele houtgestookte haarden kunnen veel rook en andere verontreinigende stoffen veroorzaken, die schadelijk kunnen zijn voor uw ademhalingssysteem. Elektrische haarden produceren daarentegen geen rook of schadelijke uitstoot, waardoor ze een uitstekende keuze zijn voor iedereen met allergieën of ademhalingsproblemen. Bovendien kan het warme, flikkerende licht van een elektrische haard heel rustgevend en ontspannend zijn, stress verminderen en een gevoel van welzijn bevorderen.

      Kortom, elektrische haarden van Planika Fires bieden een scala aan functies en voordelen die ze tot een uitstekende keuze maken voor iedereen die wil genieten van de warmte en sfeer van een traditionele open haard. Van het gebruiksgemak en de geavanceerde veiligheidsvoorzieningen tot het stijlvolle ontwerp en de energiezuinigheid, er zijn veel redenen om voor een Planika Fires elektrische haard voor uw huis te kiezen. Dus als u op zoek bent naar een veilige, handige en mooie manier om deze winter warm en gezellig te blijven, bekijk dan zeker de geweldige selectie elektrische haarden van Planika Fires.