Spartherm Terrasverwarmer

Spartherm is een gerenommeerde Duitse haardenfabrikant, bekend om het ontwerpen van kwaliteitshaarden en gaskachels.

Op de pagina vind je de stijlvolle en indrukwekkende Fuora Gas Terrasverwarmers. Ze zijn perfect om warmte in de tuin, of op het terras te creëren en een mooie gloed van de vlammen toe te voegen. Deze haarden verlichten je terras en zorgen voor een gezellige sfeer op nazomeravonden.

We hebben een grote keuze aan terrasverwarmers op gas, dus als de Fuora niets voor jou is, vind je hier precies de juiste terrasverwarmer op gas.


Producten - Alle Spartherm terrasverwarmers

Er zijn helaas geen producten in deze categorie


Perfect voor het verwarmen van je terras

Het assortiment buitenhaarden van Spartherm werkt op gas. De terrasverwarmers zijn relatief eenvoudig op te zetten - het enige wat u hoeft te doen is een gasfles in de bodem van de terrasverwarmer te steken en deze aan te sluiten op de open haard. Hij is gemakkelijk te verplaatsen, zodat hij gemakkelijk naar verschillende plekken in je buitenruimte, terras of tuin kan worden verplaatst.

Deze terrasverwarmers zorgen voor extra verwarming en verlichten het terras of de tuin direct, zodat je een avondje buiten kunt genieten zonder het koud te hebben. Het fijne aan deze haarden is dat ze geen geurtjes of iets dergelijks afgeven en er geen geluid is als ze aanstaan.

Verplaats de gezelligheid naar buiten met de terrasverwarmer op gas

De stijlvolle en indrukwekkende terrasverwarmers op gas van Spartherm zorgen gegarandeerd voor een gezellige sfeer op het terras of in de tuin. Breng de open haard naar buiten en geniet van de prachtige gloed van de vlammen terwijl je tegelijkertijd warm en gezellig wordt gehouden.

Het exclusieve design van deze haarden geeft bovendien een stijlvolle en moderne uitstraling aan uw buitenruimte en de gasfles is niet te zien omdat deze haarden zo zijn ontworpen dat een gewone gasfles elegant onder de brander kan worden opgeborgen.