DRU Fires

 

DRU Fires is een Nederlandse fabrikant van haarden die teruggaat tot 1754, toen zij voornamelijk smeltovens produceerde voor gebruik in de ijzerproductie.

Met de ontdekking van aardgas in het begin van de jaren 1960, verlegde DRU hun focus naar gashaarden, en sindsdien behoren ze tot de leiders in de industrie.

Tegenwoordig bestaat het assortiment van DRU uit een groot aantal verschillende haarden - hier bij Bioethanol-haard.be verkopen we hun twee meest milieuvriendelijke oplossingen: gashaarden en elektrische haarden.

 

DRU gashaard inbouw

Selecteer een DRU Fires haardcategorie


  Høj DRU Fires gaspejs til indbygning
  DRU tunnel gaspejs
  DRU Virtuo Elpejs
  DRU Maestro XTU 75
  DRU Maestro 75

  DRU Fires is eigendom van Spartherm

  DRU Fires is een belangrijke fabrikant van gas- en elektrische haarden. Het is eigendom van Spartherm, een Duitse fabrikant van houtkachels. DRU Fires en Spartherm hebben samen een breed scala aan haarden en kachels ontworpen en ontwikkeld door vooraanstaande ingenieurs en architecten. Hun producten staan bekend om hun hoge kwaliteit en duurzaamheid, en zijn ontworpen om zich aan te passen aan elk huis. Hun volledige gamma omvat haarden, kachels, inzethaarden en meer.

  DRU Fires zit al vele jaren in de industrie en heeft over de hele wereld een grote klantenkring opgebouwd. Door hun toewijding aan het creëren van de beste producten, hebben zij erkenning voor hun producten verkregen door middel van talrijke prijzen.

  DRU Fires zit achter één van de veiligste gashaarden op de markt. Hun producten zijn ontworpen om te voldoen aan de nieuwste energiebesparende normen en zijn uitgerust met geavanceerde functies.