Gratis verzending vanaf € 50,00

Prijs wedstrijd

4,8 uit 5,0

Pricerunner-aankoopgarantie

Hoe werkt een Opti-Myst waterdamp haard?

Een waterdamp haard, of Opti-Myst haard, creëert een illusie van een vlam en rook zonder gevaar of schade voor uw gezondheid te veroorzaken. De nieuwste technologie op dit gebied is erin geslaagd een uiterst realistische vlam te creëren. Natuurlijk zonder echt vuur.

De vlam wordt gecreëerd door energiebesparende LED-lampjes en waterdamp. De haarden worden gevoed door elektriciteit en water. Installeer en sluit de haard aan op een gewoon stopcontact, voeg water toe aan het reservoir en geniet van de ontspannende en adembenemende vlammen.

Magic fire opti-myst fireplace

Waterhaard, waterdamp haard en elektrische haard op water?

Ze zijn allemaal hetzelfde. Er is misschien een beetje gelijkenis met de elektrische haard, maar het uiterlijk en de functie zijn niet hetzelfde. Ze zijn beide aangesloten op een stopcontact, waar de haard uiteraard stroom van krijgt. Daarom noemen sommigen het ten onrechte een elektrische haard. Dit is echter niet de juiste term, aangezien de elektrische haard in een aparte categorie valt.

Redenen waarom een waterdamp haard een goede keuze is!

Het voordeel van een waterdamp haard is dat hij een realistische vlam creëert waardoor hij er authentiek uitziet. In termen van installatie is het waarschijnlijk de meest flexibele haard op de markt, omdat hij geen enkele vorm van brandbeveiliging of andere overwegingen vereist. Het is een volkomen veilige haard, die vriendelijk is voor zelfs de kleinste en nieuwsgierigste huisdieren.

Een waterdamp haard stoot geen luchtvervuiling uit en is daarom een milieuvriendelijk alternatief voor de traditionele haarden. Hij is ook energie-efficiënt en kan worden gekocht en in gebruik genomen tegen een betaalbare prijs.