Gratis verzending vanaf € 50,00

Prijs wedstrijd

4,8 uit 5,0

Pricerunner-aankoopgarantie

You are here: MerkenMorsøMorsø Gidsen

Guides for Morsø Outdoor Ovens and Barbeques

Morsø is één van de bekendere Deense merken voor buitenkookhaarden. Om u op de hoogte te brengen van alle mogelijkheden voor buitenkoken, hebben we een aantal gidsen gemaakt om u te helpen de perfecte maaltijd te maken met één van deze producten.

Een pizza maken of vlees roken met familie en vrienden in de zomer was nog nooit zo gemakkelijk. Hier vertellen we u ook hoe u de Forno van Morsø aansteekt en hoe u hun gasbarbecue monteert.

Mocht u nog vragen hebben over de artikelen van Morsø of andere, laat het ons weten. We beantwoorden graag al uw vragen via live chat, e-mail of telefoon.

    Hoe maak je de perfecte pizza in een Forno Oven?

    Hoe maak je de perfecte 

    De oven heeft een steen in het onderste gedeelte. Hier krijgt de pizza zijn knapperige knapperigheid. Om de steen op de juiste temperatuur te krijgen, moet u de houtblokken in de oven 30-60 minuten voor aanvang van uw pizzafeest aansteken.

    Wanneer de steen heet is, verwijdert u de brandende houtblokken met een asverwijderaar. Nu zijn uw oven en steen klaar voor de eerste pizza! Vergeet niet de pizza om de paar minuten om te draaien en geniet ervan.

    Hoe rookt u vlees in een Morsø oven?

    Wanneer we voor het eerst denken aan het roken van vlees, denken we aan een lang en vervelend proces. Niet met de Morsø-oven! De onderdelen van het roken zijn:

    • Goed vlees (wit of rood rundvlees)
    • Houtblokken (keuze uit kersen-, appel-, eiken- of notenbomen)
    • Een goede oven of grill

    Zorg ervoor dat u de juiste houtsoort combineert voor het vlees dat u rookt. Het soort hout dat je gebruikt geeft een bepaalde geur en smaak aan je eten, dus zorg ervoor dat je de juiste soort houtblokken koppelt aan je vlees.

    Nu moet u er alleen nog voor zorgen dat de oven zoals onze Morsø Forno grill II een goed deksel heeft om alle rook binnen te houden. In onze gids laten we u stap voor stap zien hoe u het perfecte gerookte vlees maakt.

    Het perfecte vuur aansteken

    Ongeacht of het voor pizza of voor het roken is, het vuur in de over is het cruciale element. In onze gids "Hoe steek ik een Morsø Forno aan" krijgt u alle nodige stappen om dit te doen.

    Een gasbarbecue van Morsø monteren

    Morsø biedt u ook gashaarden aan. Als u geen fan bent van brandende houtblokken, is dit de perfecte oplossing voor u. In onze gids "Hoe monteert u de gasgrill van Morsø" krijgt u alle informatie om uw gashaard te monteren en aan te steken.