Gratis verzending vanaf € 50,00

Prijs wedstrijd

4,8 uit 5,0

Pricerunner-aankoopgarantie

Bio-ethanol Tafelhaarden

Bioethanol fire table

Introductie

Twijfelt u over de mogelijkheden van een bio-ethanol haard of bent u gewoon op zoek naar inspiratie? In dit artikel laten we u een aantal ideeën zien voor het bouwen van uw eigen bio-ethanol tafelhaard en verbreden we misschien u kijk op de mogelijkheden van een bio-ethanol haard. 

Bio-ethanol tafelhaard

Stel u eens voor dat u een vuurplaats op tafel in uw tuin hebt waar uw gezin op een gezellige avond omheen kan zitten. De vlammen zorgen voor sfeer en warmte en helpen je te ontspannen en te genieten van de gezellige sfeer. Maar hoe bouwt u een bio-ethanol vuurplaats tafel? Dat is eigenlijk heel eenvoudig. Heeft u materialen op voorraad die vuurbestendig zijn? Dan hoeft u alleen maar een frame te maken van vuurvaste materialen waarin een bio-ethanol brander past. Voorbeelden van dergelijke materialen zijn stenen, cement of bakstenen. 

We hebben verschillende modellen die geschikt zijn als vuurplaats. Een voorbeeld hiervan is onze ronde 5L bio-ethanol brander die zeer geschikt is omdat vuurkorven vaak een groter effect hebben als de vlam groter is. Bovendien heeft deze bio-ethanolbrander een lange brandduur en is daarom ideaal als brander voor uw bio-ethanol vuurplaats. U hoeft alleen maar een buitenframe te bouwen waar de brander in past, de brander in het frame te plaatsen, te vullen met bio-ethanol en te ontsteken. Voila! U heeft nu een milieuvriendelijke bio-ethanol vuurplaats.

Opmerking: De bio-ethanolbranders worden geleverd in vaste maten, daarom kunt u uw brander niet aanpassen aan uw vuurplaats. We raden aan om uw tafel zo aan te passen dat er een bio-ethanolbrander in past.


Round bioethanol fire pit table
Round bio burner

Tafelhaard op Bio-ethanol

Wilt u genieten van de sfeer en warmte van een bio-ethanolvuur tijdens het eten of ontspannen aan tafel? Dat kan! Veel van onze bio-ethanolbranders kunnen worden geïnstalleerd in een vuurvaste tafel, zoals een stenen tafel. Laat uw steenhouwer een tafel maken waar de bio-ethanolbrander in past, vul hem met bio-ethanol en u kunt ontspannen bij het vlammenspel. Als u handig bent of creatief, kunt u zelfs uw eigen tafel bouwen, zolang u maar vuurvaste materialen gebruikt om brandgevaar te voorkomen.

We hebben verschillende modellen die geïnstalleerd kunnen worden en kunnen functioneren als brander voor uw vuurplaatstafel. Verder hebben we ook handbranders en automatische branders in rechthoekige vormen. Die zijn perfect voor een langwerpige tafel. Daarnaast leveren we ook ronde bio-ethanol branders die perfect geschikt zijn voor ronde tafels.

De mogelijkheden om een vuurplaats tafel te bouwen zijn eindeloos. U kunt er ook voor kiezen om kleinere bio-ethanol branders in de tafel te bouwen. Zo kunt u ruimte creëren tussen de branders om bijvoorbeeld voedsel te delen. 

De grootte van de vlam van de branders is instelbaar, waardoor ze heel flexibel te gebruiken zijn. Op een koude avond heeft u de mogelijkheid om de vlam groter te maken en zo de warmteafgifte te verhogen. Op warmere avonden kunt u de vlam kleiner maken om de warmteafgifte te verminderen. De bio-ethanol vuurkuiltafel is daarom perfect, omdat hij elke keer dat u aan tafel zit kan worden ontstoken. 

Opmerking: De bio-ethanol branders worden geleverd in vaste maten, waardoor het niet mogelijk is om de brander aan te passen aan uw tafel. We raden u aan om uw tafel zo aan te passen dat er een bio-ethanolbrander in past.

Automatic bioethanol burner for table top fire pit
Manual bioethanol burner for fire table

Decoratie voor haardvuur 

Verbeter de ervaring van een vuurplaats door hem te decoreren met vuurplaatsdecoratie. Op onze website hebben we een ruime keuze aan bio-ethanol decoratie en accessoires die de sfeer en ontspannen sfeer van een vuurplaats verbeteren. Onze selectie van decor omvat een selectie van kiezels en houtblokken. U heeft ook de mogelijkheid om accessoires voor uw vuurplaats te kopen, zoals bio-ethanolpompen voor eenvoudig vullen/bijvullen en geuren voor uw bio-ethanol brander.

Fireplace decor
Decoration pebbles for fireplace