Gratis verzending vanaf € 50,00

Prijs wedstrijd

4,8 uit 5,0

Pricerunner-aankoopgarantie

Elektrische haarden hebben de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen als een aantrekkelijk alternatief voor traditionele open haarden. Ze bieden niet alleen een realistisch vlammenspel, maar ook het gemak van elektrische verwarming zonder de noodzaak van rookkanalen of brandstofopslag. Een belangrijk aspect bij het kiezen van een elektrische haard is echter de warmteafgifte, aangezien verschillende modellen en typen haarden uiteenlopende verwarmingscapaciteiten bieden.

In dit artikel onderzoeken we de verschillende soorten elektrische haarden, waaronder elektrische kachels, inbouwhaarden, schouwen, inzetbranders en wandhaarden, en kijken we naar hun specifieke warmteafgifte mogelijkheden. Ook zullen we bespreken welk type haard het meest geschikt is voor welke verschillende situaties.

Of je nu op zoek bent naar een gezellige sfeerhaard voor in de woonkamer, een praktische verwarmingsoplossing voor een studeerkamer of een opvallend designelement voor een moderne interieurinrichting, dit artikel biedt waardevolle inzichten om je te helpen bij het kiezen van de juiste elektrische haard met de gewenste warmteafgifte voor jouw specifieke behoeften.

Foco bio-ethanol haard inbouw

Elektrische Kachels - Warmte

Ons assortiment elektrische kachels biedt een uitgebreide keuze aan verwarmingsoplossingen die zowel warmte als stijl aan elk huis kunnen toevoegen. Deze modellen zijn speciaal ontworpen om een vermogen van 1-2 kW aan warmte te produceren, waardoor ze ideaal zijn voor het verwarmen van kleine tot middelgrote ruimtes.

Wat onze elektrische kachels echt bijzonder maakt, is hun klassieke houtkachel design. Ze zijn zorgvuldig vormgegeven met oog voor detail en vakmanschap, waardoor ze een authentieke en rustieke sfeer creëren. Het vlammeneffect en de houtblokken binnenin de kachel zorgen voor een realistische uitstraling, zonder dat er daadwerkelijk hout hoeft te worden verbrand. Dit maakt het niet alleen milieuvriendelijk, maar ook veilig en gemakkelijk in gebruik.

Onze elektrische kachels zijn ideaal voor gebruik in verschillende ruimtes, zoals woonkamers, studeerkamers, slaapkamers of zelfs kantoren. Ze bieden een snelle en efficiënte warmteafgifte, waardoor je snel kunt genieten van een comfortabele temperatuur. Daarnaast voegen ze een vleugje charme en gezelligheid toe aan je interieur, waardoor ze perfect zijn voor diegenen die de sfeer van een traditionele houtkachel willen ervaren, zonder de rompslomp en het onderhoud ervan.

Of je nu op zoek bent naar een warmtebron voor koude winteravonden of gewoon een knusse ambiance wilt creëren, onze elektrische kachels zijn ontworpen om aan al je behoeften te voldoen. Geniet van de warmte en het charmante design dat een klassieke houtkachel biedt, zonder de noodzaak van echt hout.

Elektrische Inbouwhaarden

Onze elektrische inbouwhaarden bieden een indrukwekkende warmteafgifte en zijn een uitstekende keuze voor het creëren van een warme en gezellige sfeer in je huis. Met een vermogen dat varieert van 0,75 kW tot 3 kW, kunnen deze haarden voldoende warmte produceren om verschillende ruimtes te verwarmen.

De warmteafgifte van onze elektrische inbouwhaarden maakt ze ideaal voor het verwarmen van zowel kleine als grote ruimtes. Ze zijn perfect geschikt voor woonkamers, slaapkamers, studeerkamers, kantoren en zelfs commerciële ruimtes. Of je nu een knusse ambiance wilt creëren voor een ontspannen avond thuis of een warme en uitnodigende sfeer wilt bieden aan je klanten in een zakelijke omgeving, onze inbouwhaarden zijn de perfecte keuze.

Wat onze elektrische inbouwhaarden echt onderscheidt, is hun veelzijdigheid en de mogelijkheid om ze naadloos in je interieur te integreren. Ze worden ingebouwd in de muur of het meubelstuk, waardoor ze een strak en modern uiterlijk hebben. Hierdoor kun je ze perfect combineren met je bestaande interieurontwerp en ze een echte eyecatcher maken in elke ruimte.

Met de mogelijkheid om de warmte-instellingen aan te passen, kun je de temperatuur regelen op basis van je persoonlijke behoeften en voorkeuren. Of je nu behoefte hebt aan een subtiele warmte op een milde dag of een krachtigere warmte tijdens koude winteravonden, onze inbouwhaarden bieden de flexibiliteit om aan deze behoeften te voldoen.

Kortom, onze elektrische inbouwhaarden zijn een van de beste opties om warmte en sfeer aan je huis toe te voegen. Ze combineren krachtige warmteafgifte met een naadloze integratie in je interieur, waardoor ze een waardevolle investering zijn. Creëer een warme en uitnodigende omgeving met behulp van onze hoogwaardige elektrische inbouwhaarden en geniet van het comfort en de schoonheid die ze bieden.

Elektrische Schouwen - Warmte

Onze elektrische schouwen in het assortiment zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar bieden ook krachtige verwarmingsmogelijkheden. Met een vermogen van 1-3 kW produceren deze modellen voldoende warmte om een aangename en comfortabele omgeving te creëren in de ruimte waarin ze zijn geplaatst.

De warmteafgifte van onze elektrische schouwen is meestal instelbaar, zodat je de gewenste temperatuur kunt regelen en aanpassen aan je persoonlijke behoeften. Of je nu behoefte hebt aan een zachte, subtiele warmte op een milde dag, of juist een krachtigere warmte op koude winteravonden, de meeste van onze schouwen bieden de flexibiliteit om aan deze verschillende behoeften te voldoen.

De warmte van onze elektrische schouwen wordt op een efficiënte en gelijkmatige manier verspreid, waardoor de gehele ruimte wordt verwarmd. Dit zorgt voor een comfortabele omgeving, waarbij koude plekken tot het verleden behoren. Je kunt dus genieten van een aangename temperatuur, ongeacht waar je je in de ruimte bevindt.

Wat onze elektrische schouwen echt bijzonder maakt, is hun klassieke schouw-stijl design. Ze zijn vakkundig vormgegeven om de elegantie en grandeur van traditionele open haarden na te bootsen, waardoor ze een klassieke sfeer creëren die je interieur transformeert. Met prachtige details, zoals sierlijke omlijstingen, pilasters en een realistisch vlammeneffect, voegen onze elektrische schouwen een vleugje tijdloze charme toe aan elke ruimte.

Of je nu een elektrische schouw in de woonkamer, slaapkamer, studeerkamer of kantoor plaatst, je kunt erop vertrouwen dat deze krachtige warmteafgifte zal bieden. Het is de perfecte oplossing voor diegenen die op zoek zijn naar een warme en gezellige atmosfeer, vooral in de koudere maanden van het jaar.

Grafiek Warmte Afgifte

Conclusie

Elektrische haarden zijn een populaire keuze geworden als alternatief voor traditionele open haarden. Ze bieden een realistisch vlammenspel en gemakkelijke elektrische verwarming zonder rookkanalen of brandstofopslag. Ons assortiment omvat elektrische kachels, hoekhaarden, inbouwhaarden, schouwen en wandhaarden met een vermogen van 0.5-3 kW. De meeste haarden bieden een strak en modern uiterlijk en zijn geschikt voor diverse toepassingen, zoals woonkamers, slaapkamers en kantoren. Onze elektrische haarden zijn gemakkelijk te installeren en bieden directe warmte en een gezellige ambiance.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en om te ontdekken hoe wij kunnen helpen bij het vinden van de perfecte elektrische haard voor uw behoeften.